Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 Tisztelt Hölgyem/Uram!


A jelenlegi válság felszámolásában aktív szerepet vállaló Családképviselők Magyarországi Közössége alapítójaként fordulok Önhöz..

 Konkrét cselekvésre hívok, minden pártfüggetlen, segítőszándékú, tettrekész embert. Kérem, hogy az alábbiakat szíveskedjen elolvasni:

Vannak, akik jónéhány évvel előre látják, hogy a mindenkori jelenben történő eseményeknek, a jövőben milyen következményei lesznek, illetve lehetnek és az esetleges bajok kialakulását, hogyan lehet megelőzni.

A Családképviselők Magyarországi Közössége több évre visszamenőleg kezdte el, egy a jövőre vonatkozó cselekvési programterv megszerkesztését.

Meggyőződésünk, hogy az alapvető emberi jogok érvényesítésének elsősorban, csak saját maga az egyes ember lehet hiteles képviselője.

A közelgő  parlamenti választás, a szokásos választásoktól eltérően most lehetőséget ad arra is, hogy a jelenlegi pártrendszertől eltérő, új társadalmi rend mellett tegyük le a voksunkat.

A kopogtató cédulák átadása népszavazással felérő jelentőséggel bír.

Most mindenki hozzájárulhat, egy valódi békét, biztonságot és jólétet biztosító, pártfüggetlen új társadalmi rend felépítésének az elindításához.


 V á l a sz t á s o k


 Köszönöm figyelmét: Csízi Imre Jenő

Szigetszentmiklós 2009. április 4.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

oroszlány dózsa 6

(csízi imre, 2017.03.05 15:47)

szerinted?

Online otthoni munka, Ingatlan alapú befektetési rendszer és Pénzkereseti lehetőség

(Hirdetés, 2012.12.06 15:09)

- Passzív házak ingatlanbefektetési alap és Hálózatépítési marketing rendszer
- Online pénzkereseti lehetõség
- Akár már 100 Dollár egyszeri befektetéssel is elkezdhetõ (100USD ~ kb 22.000 Forint )
- Keress pénzt azzal hogy befektetõket toborzol a cégnek.
- Tegyél szert passzív jövedelemre.
Részletek a honlapomon: http://passzivhazak.uw.hu

Vásárosnamény

(Veres Tiborné, 2010.03.22 08:16)

Tisztelt Csízi Imre!
Az IDE pártról most hallok először és szerintem még
nagyon sokan nem is hallottak róla.
Valóban nincs a médiában róla szó,ezért nem is tudhatnak az emberek róla.
Valahogyan meg kellene oldani ezt a kérdést!!!!!!!
Minél több ember ismerje meg a pártot!!!!!!
Valahogyan hívják fel magukra a figyelmet!!!!!!!!!!
Az ön honlapja nem elég ismert Bocsánat a kifejezé-
sért!!!!!!!
Tisztelettel:Veresné

Szigetszentmiklós

(Csízi Imre, 2010.03.22 00:22)

Kedves Veres Tiborné!

Nem. Én nem akarok a parlamentbe jutni. Sajnos azonban azt tapasztalom, hogy rettenetes erőszakosan nyomulnak, a médiák által is támogatott úgynevezett "igehirdetők", akiknek fogalmuk sincs arról, hogy valójában mit kellene tenni, de a parlamentbe akarnak jutni.
A megoldás elég bonyolult ahhoz, hogy röviden el lehessen mondani, ezért cselekedni kellene Önöknek, és határozottan mellénk állni. Több százezer támogatóra lenne szükségünk ahhoz, hogy a média szóba álljon velünk, és mi magunk a választók hozhassunk végeredményben döntést a Parlamentben, az IDE szavazási rendszerét alkalmazva.
Sajnos a választók évről évre megválasszák saját kizsákmányolóikat, pedig elég lenne az IDE párthoz csatlakozni. Miért nem teszik meg? Hát akkor ki a hibás? Akkor lesz nem csak munkahely, hanem megfelelő jövedelem is, ha Önök IDE szavaznak. De nem ezt teszik, hanem képviselőre (kecskére) szavaznak, rájuk bízzák a döntéseket. Ez óriási hiba. Az IDE Pártjánál a választóké a döntés joga, nem a képviselőé!!! Megvan a részletes program. Hány embert tud mellénk állítani? Vegyék már észre, hogy illúzió az, hogy majd egy milliókat kereső politikus kezét-lábát töri azért, hogy tegyen is valamit (tisztelet az igen ritka kevés kivételnek), amikor így is úgy is megkapja a fizetését a semmiért is. Ébresztő!!!!!

Vásárosnamény

(Veres Tiborné, 2010.03.21 16:46)

Tisztelt Csízi Imre Jenő!!!!
Amit ön a fentiekben leírt,ez így mind szép és jó!
De,nem csak ön is egy a sok ember közül aki
beakar jutni a parlamentbe????
Mit tud személyszerint tenni az emberekért?????????
Végre mindenkinek(politikusoknak is)tudomásul kell
venni,hogy nincs elegendő munkahely és míg nem
lessz addig nem is lessz elegendő adófizerő állampolgár!Egyszer mindenkorra megkell teremteni
a munkalehetőséget az embereknek és nemlessz semmi
gond az államháztartással és lessz miből adózni!!!
TEGYEN MÁR VALAKI VÉGRE VALAMIT!!!!!!!!!!!!
Akinek van munkahelye és van sok pénze annak kicsi
a szociális érzékenysége(szerintem).
NEM LEHET MINDENKI VÁLLALKOZÓ!!!!!!és OLYAN VÉGZETTSÉGE AMIVEL SOK PÉNZT LEHET KERESNI!!!!!!!!!!
MINDENKINEK JOGA VAN A NYUGODT ÉLETHEZ ÉS NYUGODT LÉTBIZTONSÁGHOZ!!!!!!!!!!!!
SÁGHOZ!!!!!!!!!!!!

4060 Balmazújváros Sarkadi I. u. 9

(Radócz István, 2009.05.03 00:01)

A kopogtató cédula gyűjtésről annyit tudok, hogy még mindig hiányzik fejenként 25 db.

Most látom, hogy a fiam Radócz Csaba is bekerült a szerencsések közé.

Mivel nekem duplán érdekem, hogy sikerüljön az IDE-nek kijuttatni az EP-be 60 főt fogjunk össze és tegyünk meg mindent, hogy legyen meg a 20 000 kopogtató cédula.
Amennyiben sikeres lesz a párt, akkor megbeszéljük a továbbiakat.
Akinek van ötlete, hogyan lehetne meggyorsítani a gyűjtést, tudassa velünk.

Kettőnknek eddig kb 72 cédula gyűlt illetve gyűlik össze. Nekünk sikerült teljesíteni a tervet, de ez kevés lesz, ha a többiek kevesebbet teljesítettek.

Tegyünk meg mindent, hogy képviselhessük a civilek érdekeit.
A nagyobbik fiamat is benevezem a sorsolásba, és a gyűjtésbe. Gyűjteni gyűjteni, gyűjteni.

8718, Megyaszó Mátyás Kir. u. 26.

( Marsi Attila, 2009.04.21 09:35)

Kedves Imre!

Az Iwiw-es 'Filozófus Klub' egyik üzenetén keresztül találkoztam - illetve - értesültem először e fenti kezdeményezésről... mondhatni, teljességgel 'véletlenül'! (Nem igazán van reklámja!!)
A magam részéről egy - lassan - három diplomás (a legutóbbi szakdolgozatomat alig egy hete adtam le), három gyermekes családapa vagyok. Nem régiben építkeztünk, ám nem tudjuk még meddig lakhatunk az új, vért verítékkel kiizadott lakásunkban. Noha mind a feleségem mind pedig jómagam 'közép-vezetőként dolgozunk' (közalkalmazottként), a lassan már csak romjaiban létező Gyermekvédelemben. (Tehát mind a munkánkban, mind pedig magánéletünkben 'nagy-családosok' vagyunk. Korunk, családjait fenyegető problémákat tehát minden tekintetben messze átérzem. Másfelől alapvégzetségem is: Kultur-antropológia, illetve szociológia.) Csak éppen nem nagyon élünk már meg, pedig 'luxus-kategóriák', gyakorlatilag nincsenek már az életünkben. már csak ezel miatt is keltette fel érdeklődésemet a kezdeményezése... Egy dolgot azonban, egyelőre nem értek: mit jelent az hogy "a családok szolgáltatásokat rendelnek meg...?" Jelen neoliberális világunkban valahogyan számomra a 'megrendelni' szó szolgáltatás jellege, már rossz előérzeteket sugall! (Ahogy a 'szolgáltatás' jelleg is - legalábbis Magyarországon, majdhogynem a 'tisztességtelenség' egyfajta szinonímája számomra. Kérem Nyugtasson meg hogy semminemű "üzlet" nincsen a dolgok hátterében! Mert ahogya helyesen mondta a 'családok a társadalom alapegységei'- de SEMMI ESETRE SEM - ÜZLETI ALAPJAI !)
Nem tudom miképpen jelezhetne számomra, de talán e-mail-ben megküldött válaszát megköszönném. (A cím, Iwiw-es adatlapomon hozzáférhető...)

Előre is köszönettel: Marsi Attila

Budapest

(Farkas Lászlóné, 2009.04.12 12:47)

Kedves Imre!
Nagyon örülök, hogy létezik egy pártoktól független közösség. Mindenképpen elküldöm Önnek az ajánló szelvényemet. Négy gyermeket nevelünk egyre nehezebb feltételekkel. Biogazdaságunk van, a gazdálkodás is nagyon nehéz, mint minden a mai helyzetben. Sok kitartást kívánok a jövőben is.
Üdvözlettel
Farkas Lászlóné