Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kiút a jövőbe.
 
 
A CSALÁDKÉPVISELŐK céljai;
 

1. Olyan szövetség létrehozása, mely szövetség egyik oldalán a lakosság áll, a másik oldalán olyan szakmailag, és erkölcsileg is hiteles emberek, vezetők állnak, akik már a gyakorlatban is bizonyították alkalmasságukat arra, hogy irányítsák és vezessék egy alapjában új Nemzetállam felépítését.

 

2. A CSALÁDKÉPVISELŐK nem kívánnak résztvenni, kilátástalan, véget nem érő pártpolitikai küzdőtéren zajló pártcsatározásokban. Azt akarják, hogy a politika a jövőben ne küzdőtér, hanem közösségi érdeket szolgáló alkotó együttműködés legyen.

Úgy gondolják, hogy csak egyetlen „küzdőtér” lehet fontos mindannyiunk számára, melyre szükségünk van: és ez a munkahely.

 

3. Végső cél, hogy a Családképviselők Közössége olyan hatékonyan működő szervezet részévé váljon, mely szervezet maga: a „CSALÁDKÉPVISELŐK ÖNKORMÁNYZATA” lesz.

 

A Családképviselők feladata; közvetlen részvétel egy új nemzetállam felépítésében az adott településen.

Ez országosan egy olyan gigantikus építkezés megkezdését jelenti, mely építkezés valójában egy hosszan tartó, soha véget nem érő folyamat. Ezért a Családképviselők Közössége, csupán azt a feladatot vállalja fel, amely lehetővé teszi, hogy ez az építkezés zökkenőmentesen egyáltalán elindulhasson: Jövők(ép)ítés. Ez az építkezés a gyakorlatban, csak a legközelebbi választások után indulhat el, melyet azok az emberek irányítanak, akik elfogadják azokat az alapkritériumokat, melyeket a Családképviselők, a lakosság legszélesebb körében elfogadható alapkövetelményként megfogalmaz.

Alapkövetelmények. (rákattintással megnyíló oldal)  

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.