Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ALAPKÖVETELMÉNYEK
 

Kitűzött céljainknak megfelelően kinyilvánítjuk, hogy olyan új társadalmi rendszert akarunk, mely lehetővé teszi, hogy az ország irányításával megbízott vezetők menetesek legyenek minden pártállami-, egyházi-, valamint gazdasági-pénzügyi hatalmi befolyástól. Nem akarunk a társadalomban az emberek felett hatalmat gyakorolni, és nem akarunk hatalmi érdekköröket szolgálni sem.

Az új társadalomban a legfőbb hatalom, amit elismerünk és szolgálunk, az erkölcs hatalma.

Meggyőződésünk, hogy bármely nemzet erkölcsi mivoltát, minőségét, az adott nemzet kultúrája határozza meg.

 

 Új filozófiánk tehát, hogy az erkölcsöt megtestesítő kultúra az -ami a múltunkban gyökerező és folyamatosan fejlődő, tehát az előzőeket meghaladó, ugyanakkor azokat meg is  őrző egyetlen olyan szilárd, és állandó erőforrás (hatalom)-, amelyet mindannyiunknak szolgálni kell.

 

Vajon kik lehetnek jelen korunk példaképei, akik képesek és alkalmasak megfogalmazni, megjeleníteni -erkölcsi értékek közvetítésével, kisugárzásával-, a nemzet többsége által elfogadható etikai normákat?

 
 
Felhívás.
 
 

Kérjük, nevezze meg szakmájának megfelelően, azt a Magyarországon élő személyt, -az aláhúzott szövegrész alapján, alul a hozzászólások rovatban-, aki Ön szerint példaképnek, hiteles személyiségnek tekinthető;

 
- művészet
 
- szépirodalom
 
- nevelés (vallásos és ezoterikus tanítók, intézmények)
 
- oktatás (természet-, és társadalom-tudomány)
 
 

Felkérjük, az ezeken az oldalakon szereplő hölgyeket és urakat, hogy akár itt a honlapon, akár a különböző médiákon keresztül, írásaikkal, megszólalásaikkal, támogassák kezdeményezésünket.

 

Felkérjük ugyanakkor a különböző médiák képviselőit, adjanak lehetőséget arra, hogy a kiválasztott személyek, véleményt nyilváníthassanak a teljes nyilvánosság előtt, annak érdekében, hogy elkezdődhessen egy valódi országépítő munka.

 

Szigetszentmiklós 2009. november 11.

 
 
 
 
                                                    
                                
 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

csaladkepviselo@citromail.hu

(Gondolkodó, 2009.11.23 21:13)

Halász Judit: színművész
Hornyik Milós Író
Czakó Gábor Író